MERSİN SİLİFKE İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2020 ETWİNNİNG OKUL ETİKETİ

Bu yıl 3. kez verilen eTwinning Okul Etiketlerine geçen yıl 28 okulumuz hak kazanırken, ilimizde 85 resmi 6 Özel Kurum olmak üzere toplam 91 okulumuz başvuru hakkı kazandı ve başvuran okullarımızın tamamı etikete layık görüldü. İlimiz bu sonuçla Türkiye ve Avrupa'da 2. sıraya yerleşti. Kasım ayında başlayıp 7 Şubat'ta sona eren eTwinning  Okul Etiketi başvurularının  Brüksel'de bulunan eTwinning Merkezi Destek Servisi tarafından gerekli kriterlere ve yeterliliğe uygun olduklarının değerlendirilmesi tamamlanarak 2020 yılılnda Avrupa genelinde 1712, Türkiye'den 950, Mersin'den 91, Silifke'den 15 okulumuz e Twinning Kalite Etiketi almıştır. Ülkemiz, ilimiz ve ilçemiz  adına gurur duyduk. Sadece bir öğretmenin Kalite Etiketi alarak okulunu nasıl dönüştürebileceğinin hikayesidir.Bu etiketi alan okullar;e Twinning'in önde gelen okullarını kapsayan bir Avrupa ağı oluşturup,Avrupa sayesinde yüksek bir görünürlüğe sahip olacaklar.Ayrıca dijital uygulamalar,e-Güvenlik uygulamaları, pedagojiye yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımlar, personelin sürekli mesleki gelişiminin desteklenmesi, personelle ve öğrencilerle işbirlikçi öğrenme uygulamalarının desteklenmesinde öncü olarak tanınacaklar.
 2020 ETWİNNİNG OKUL ETİKETİ

   Bu yıl 3. kez verilen eTwinning Okul Etiketlerine geçen yıl28 okulumuz hak kazanırken, ilimizde 85 resmi 6 Özel Kurum olmak üzere toplam 91 okulumuz başvuru hakkı kazandı ve başvuran okullarımızın tamamı etikete layık görüldü. İlimiz bu sonuçla Türkiye ve Avrupa'da 2. sıraya yerleşti. Kasım ayında başlayıp 7 Şubat'ta sona eren eTwinning  Okul Etiketi başvurularının  Brüksel'de bulunan eTwinning Merkezi Destek Servisi tarafından gerekli kriterlere ve yeterliliğe uygun olduklarının  değerlendirilmesi tamamlanarak 2020 yılılnda Avrupa genelinde 1712, Türkiye'den 950, Mersin'den 91, Silifke'den 15 okulumuz e Twinning Kalite Etiketi almıştır. Ülkemiz, ilimiz ve ilçemiz adına gurur duyduk. Sadece bir öğretmenin Kalite Etiketi alarak okulunu nasıl dönüştürebileceğinin hikayesidir.Bu etiketi alan okullar;e Twinning'in önde gelen okullarını kapsayan bir Avrupa ağı oluşturup,Avrupa sayesinde yüksek bir görünürlüğe sahip olacaklar.Ayrıca dijital uygulamalar,e-Güvenlik uygulamaları, pedagojiye yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımlar, personelin sürekli mesleki gelişiminin desteklenmesi, personelle ve öğrencilerle işbirlikçi öğrenme uygulamalarının desteklenmesinde öncü olarak tanınacaklar.

   Bu başarıya katkı sağlayan tüm okullarımızı tebrik ederiz. Silifke'den e Twinning Kalite Etiketi alan okullarımız:

 1)Silifke Ahmet Necati Hancıoğlu İlkokulu,2)Silifke Akdere Şehit Öğretmen Hamit Sütmen Ortaokulu, 3)Silifke Arkarası İlkokulu, 4)Silifke Atayurt Ortaokulu, 5)Silifke Canbazlı İlkokulu, 6)Silifke Çilek Anaokulu,7)Silifke Kapızlı Rasim Bozbey İlkokulu, 8)Silifke Kırobası Ortaokulu, 9)Silifke Kızılisalı İlkokulu,10)Silifke Kurtuluş Ayşe Çomoğlu Ortaokulu, 11)Silifke Sarıcalar İlkokulu, 12)Silifke Bilim ve Sanat Merkezi, 13)Silifke Cumhuriyet İlkokulu, 14)Silifke Fen Lisesi, 15)Silifke Zübeyde Hanım Anaokul

20-03-202020-03-202020-03-2020

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Silifke / MERSİN - (324) 715-0170

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.